FINLANDIA II, K-18

Rentoa menoa TH 7-10, klaanissa paljon top-pelaajien kakkos- ja kolmosaccoja. Chätti kohtuu hiljaista, requt kyllä täyttyvät. Sopii hyvin aikuiselle farmaajalle joka haluaa myös sotia. Muista myös omien requjesi taso. Jos farmaat niin on aika turhaa pyydellä esimerkiksi max liskoja.

Sodat pyörii nonstop. Niihin ei toki ole pakko osallistua, mutta mikäli osallistut niin molemmat höökit on tehtävä. Sotaan donataan vaan max joukkoja, ylemmät pelaajat hoitavat nämä. Top pelaajilta voi ja kannattaakin kysyä neuvoa höökeihin.

Kun haet klaaniin kerro rehellisesti ikäsi, fiksu hakija kirjoittaa join-pyyntöön myös muutakin. Varaa myös hetki pienimuotoiseen haastatteluun. Iästä on turha valehdella, ikä tulee esiin enemmin tai myöhemmin. Ikäraja aikuisten klaaneissa on 18-20 vuotta, kahdesta syystä. Keski-ikä klaaneissa pyörii 30-50 vuoden välillä joten emme ole aivan samalla aaltopituudella kaikkein nuorimpien pelaajien kanssa. Kaikella kunnioituksella arvon teinit. Toinen syy on että aikuiset puhuvat aikuisten asioista, etenkin viikonloppuiltoina. Haluamme ikärajalla suojella isänmaan toivoja tälläisilta turmeltuneilta keskusteluilta.