HISTORIA

Tässä FINLANDIAn perustajan Joukun kertomus alkutaipaleesta

Pelin pelaamisen aloitin noin viikko sen Suomessa ilmestymisen jälkeen. Tällöin toisten suomalaisten löytäminen oli todella hankalaa. Peli vaikutti nopealla pelaamisella ihmeelliseltä, ei vastaavaan ole ennen tullut törmättyä. Google vaikeni etsiessä tietoa clash of clans nimellä mutta kertoi ihmeellistä tarinaa; Clashin takana olisi suomalainen peliyhtiö mutta mitään suomalaista verkkosivustoa itse pelille ei ollut. Itseasiassa, ei yhtään ulkomaalaistakaan. Pyörin muutamissa ulkomaisissa liitoissa aikani ja sain tarpeeksi nuorison höpöttämisistä. Päätin perustaa suomalaisen liiton ja toivoin, että saan kasattua kasaan liiton täyteen suomalaisia pelaajia. Liiton nimen luonnin muistan tuottaneen tuskaa. Kansallisen liiton kasaaminen siihen aikaan oli todella hankalaa, joten nimen piti olla todella selkeä viesti suomalaisuudesta. Ja toki, isolla kirjoitettuna: FINLANDIA. Samoihin aikoihin tajusin, etten ikinä saisi kasaan täyttä liittoa pelaajia, joten rekisteröin clashofclans.fi verkkosivun ja aloin aktiivisesti etsimään pelaajia; parhaita pelaajia samalla rummuttaen clashin ilosanomaa koko suomen kansalle. Ensimmäinen FINLANDIA liiton jäsen oli Nastymuumio, nasty kiitteli hienoa nimeä ja sen aikaista kuvausta jostain kansallisromanttisesta paatoksesta Sibeliusta, Vodkaa, saunaa ja tervaa kohtaan. Jälkikäteen vähän nolottaa tuollaiset.. :)

Porukkaa alkoi virtaamaan ja samalla bongattiin ensimmäisiä suomalaisia muista isoista liitoista. bonbee canadassa majaili Duracell, happo57 St.Coca Blues:issa. Samoihin aikoihin aloitettiin FINLANDIAn pumppaukset global listalla. Intohimoinen tarkoitus oli saada KAIKKI suomen TOP50 aina saman katon alle. Siihen aikaan tätä ei vain voinut mistään tarkistaa, joten käsikirjanpito oli pakollista. Duracelliin sain yhteyden pommittamalla häntä gamecenterin kautta haasteilla. Lopulta hän myös taipui ja tuli visiitille. Toisellekkin..

Jossain kohtaa pumppauksia elämä kävi tylsäksi kun globalissa oli niitetty mainetta ranking TOP5. Suomalaisia liittoja alkoi näkyä ja niitä ilmoittautui paljon myös nettisivuilla olleeseen keskusteluun. FINLANDIA päätti järjestää suomen liittojen kisan. Erinäisten voittojen jälkeen todettiin, ettei haastetta suomessa ollut tarpeeksi aloitettiin suunnittelu skandinavian välisestä sodasta. Yhteydet pelin ulkopuolella järjestettiin Norjan, Ruotsin ja Tanskan isoimpien ja merkittävimpien liittojen johtajiin. Herrasmiehet olivat heti valmiina sotaan ja ensimmäinen kisa käytiin ilman SC:n isompaa osallistumista.

Elo FINLANDIAssa vastasi todellista keskitysleiriä ennen yhtään ensimmäistä siipiliittoa. Säännöllisellä ja säälimättömällä karsinnalla jäljelle jäivät vain parhaista parhaimmat. Tarina FINLANDIAn takana kasvoi ja hallituksen hirmuvalta pahoitti monen pelaajan mielen ulospotkinnalla.. Näin jälkikäteen tuota pahoittelen mutta teot olivat välttämättömiä.

Jatkoa luvassa myöhemmin…

Yksi vastaus artikkeliin ”HISTORIA”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *