167 vastausta artikkeliin ”KYSY MEILTÄ”

 1. En ole täysin varma kuinka aktiiviset nämä foorumit ovat sillä viimeinen postaus on maaliskuussa tehty, mutta kirjoitanpa tänne hakemukseni.

  Hei, olen Kiinassa opiskeleva ja työskentelevä Raumalaismies. Ikää 24 vuotta.

  Haluaisin hakea klaaniinne (Clash Royale). Tähän asti olen pelaillut omassa 28-29k kiinalaisklaanissa parin kaverini kanssa, mutta ajattelin, että on aika hakea isänmaalliseen klaaniin jossai pidetään huoli, että aktiivinen pelaajakanta säilyy ja slackaajat heitetään ulos. (Kommunikointi suomenkielellä on myös suuri plussa).

  Olen pelaillut maaliskuusta lähtien, joista ensimmäiset muutama kuukautta oli pelkästään harrastelijamaista pelailua. Kesäkuun puolessavälissä alkoi syntyä lievä addiktio peliin ja rupesin todenteolla pelaamaan. Nousin 2300 trophysta 3300~ paikkeille. Tällä hetkellä paras trophymäärä on 3512 ja nyt pari viikkoa olen pyörinyt siinä 3300-3500 välissä.

  Tavoitteeni pelissä on kokoajan kehittyä ja päästä puskemaan pokaaleja. Korttien donateminen ei myöskään ole mikään ongelma. Aina, kun näen pelaajan pyytävän kortteja annan sen max määrän, lukuunottamatta joitain mitä olen card shopista ostellut tai itse requestannut.

  Peliin investoiminen ei myöskään ole suuri ongelma. Tällä hetkellä investoinnit ovat siinä 600-700€ paikkeilla, ja lisäinvestoiminen ei ole suuri ongelma jos sen hiljalleen tekee.

  Peli nick: Rikastaja
  Tämän hetkinen klaani: Cadiz to 杭州
  Korkein pokaalimäärä: 3512
  Tämänhetkinen pokaalimäärä: 3300~

  1. Pahoittelen vielä. En pystynyt napsauttamaan klaaneja Clash Royale osiossa, joten kirjoitin tänne hakemukseni.

   1. Hei, paitoja tilataan aina kun niille tulee kysyntää ja niitä kannattaa tilata aina kerralla enemmän kerralla niin tulee kaikille halvemmaksi. Laitan sinulle sähköpostia ja laitetaan isompaa tilausta vireille.

  2. Hei,

   tervetuloa mukaan! Meillä ykkösklaanin kuppirajat on 3000, joten sinne mahtuu helposti mukaan. Löydät sen helpoimmin suomenlistoilta, klaani pitää sijaa numero 1, johtaja Striker.

 2. Aloitin Clash of Clansin pelaamisen iPhonella vuoden 2012 loppupuolella. 2014 sain uuden puhelimen, Samsung Galaxy S4, joten linkkasin käyttäjän siihen. Tili toimi molemmissa puhelimissa. S4 hajosi lcd-näyttö, joten siihen ei ole mitään pääsyä. Ongelmana on, että nykyisessä uudessa Android puhelimessani on sama google käyttäjätunnus mitä edellisessä puhelimessani (S4), mutta kun avaan Clash of Clansin niin näyttölle ilmestyy vain uusi kylä. Joten miten saada vanha käyttäjä/kylä takaisin?

  1. saat vanhan kylän kirjaantumalla google tiliin jos on linkattu googlen kanssa, jos et ole linkannut pitäisi saada vanhasta lnkattua ennenkuin saat sen uutteen puhelimeen, muutoin on menetetty kylä

 3. Puhelin hajosi. Ostin uuden ja yritin ladata clash of clansin. Ei löytynyt vanhaa peliä millään. Kirjauduin usealla eri tilillä googleem mutta ei löydy. Kerkesin hetken aikaa pelaamaan uudestaan th2. Sitten koitim taas että jos löytäisin pelin ja poistin sovelluksen puhelimesta. Kun Latasin sen uudelleen myös th2 oli poissa enkä saanut vaikka yritin lataa sen tilin kautta.
  Vanha peli kyllä vielä roikkuu mukana (kaveri näki). Miten saan sen takaisin?? Kiitos.

  1. Moi!

   Tällaisissa tapauksissa kannattaa ladata uusi peli, ottaa pelin kautta yhteyttä Supercellin asiakaspalveluun. Se on ainut tapa saada peli takaisin haltuun. Useimmiten he tarvitsevat vanhan tilisi tietoja, kuten id, taso, käyttäjätunnus yms jolla voivat tehdä siirron takaisin.

 4. Poikani haluaisi pelata tabletilla clash of royalea tabletissa android 4.4.4 miksi clash of royalea ei saa siihen ladattu vaikka vaatimukset on jotain android 4.0:lla alkavaa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *