PELAAJAT

Legendaaristen pelaajiemme taustaa…

Joukku
Miten voi kyllin ylistää pelajaa joka saattoi tämän koko saagan alkuun. Perusti yhteisömme, kokosi meidät yhteen. Luotsasi meidät läpi tuskaisen alkutaipaleen aina suomen huipulle ja globalin kärkisijoille. Loputtomalla ideoinnillaan aloitti Nordic Clashit, kertaalleen järjesti yksinään European Clashin.

Vastuun viitta on kuitenkin hyvin raskas kantaa. Kun Joukku ilmoitti meille astuvansa alas FINLANDIAn johdosta olimme tyrmistyneitä, osa ei uskonut koko asiaa. Tuntui kuin olisimme menettäneet perheenjäsenen, vielä sen kaikkein tärkeimmän. Pitkän aikaa olimme sekasorron partaalla. Emme kuitenkaan luovuttaneet. Päätimme jatkaa Joukun viitoittamaa tietä, olimme sen hänelle velkaa. Kaikeksi onneksemme Joukku palasi tauon jälkeen takaisin ja nykyään johtaa FINLANDIA LUOMUa. KIITOS Joukku, ilman sinua meitä ei olisi. Olet jättänyt lähtemättömän jäljen suomalaiseen clash pelaamisen, nimesi on kiveen kirjoitettu.

Puffin68 (global 15, 7.3.2013)
FINLANDIAN pitkäaikainen pelaaja, kulmakivi ja isähahmo, ei vähiten iältään. Pelin alusta lähtien puff keikkui suomen kärkipäässä. Joskus leikkisästi naureskelimme että puff aloitti pelin suoraan ylhäältä kun me muut nousimme alhaalta. Viimeisen pilvihöökin puff teki juhannuksena 2013, sen jälkeen urheasti kantanut marttakerhon merkkiä, joskus myös “suurmartaksi” tituleerattu. Komeasti puff on defutellut 1,5 vuotta ja pysytellyt edelleen kärkikastissa kupeissa. Muutama sotahööki on väliin mahtunut ja defujoukot muistaa aina pyytää. Joskus meillä meno chätissä yltyy liian hulvattomaksi, silloin “nalle” mörähtää ja me junnut menemme nurkkaan häpeämään.

Juzzi (global 7, 2013)
FINLANDIAn ehkä määrätietoisin pelaaja. Kun mies jotain päättää, se tehdään. Ja se tehdään kunnolla. Juzzi saavutti global 7 sijan täysin omin voimin, ilman online härpäkkeitä, apuvoimia…puhtaalla taidolla ja päättäväisyydellä. Juzzi pääsi rokottamaan itsensä Jorge Yaon (ensimmäisen pelaajan joka saavutti 4000 kuppia). Miittien ehdoton valopilkku, mahdoton seuramies. FINLANDIAsta Juzzi siirtyi kieltä opiskelemaan Bonbee Canadaan jossa pelaa edelleen. Vaikka oleskelulupa canadassa onkin, niin Juzzia ei FINLANDIAn ydinporukasta voi mikään erottaa.

Jonne (global 154, 17.4.2013)
Turun lahja FINLANDIALLE, lisänimenä Jonne “the rage”. Lisänimi sai alkunsa kun joku junioripelaaja lausui lähtemättömät sanat: älä Jonne ragee. Siinä vaiheessa Jonnen iso maihari latasi pelaajan ulos klaanista ääntä nopeammin ja lisänimi oli syntynyt. Oman osamme tästä ragesta me klaaniveljet olemme ehkä aiheuttaneet loputtomilla turku vitseillä jotka Jonne miehekkäästi on ottanut vastaan. Isolla sydämmellä varustettu loppujen lopuksi leppoisa pelaaja. Nykyään Jonne luotsaa rautaisella otteella FINLANDIA III:sta sodasta toiseen valtavalla menestyksellä. Liekö ikä tehnyt tehtävänsä ja Jonnen lisänimi onkin nykyään “freeze”.

Striker (global 179, 30.10.2014)

Klaanin überfarmer, jos joskus joku väittää että top pelaamiseen vaaditaan rahaa niin voi käydä moikkaamassa Strikeria ja keskustelun jälkeen mennä takaisin kotiin miettimään. Pelaaja jonka minipallo höökit muistuttavat lähinnä sveitsiläistä kelloa, palloja tippuu juuri oikea määrä jokaiseen kohteeseen ja minit siivoavat perässä pelottavan tehokkaasti. Rautahermoinen pelaaja jonka kommentit “oho, piti skipata 54 tarjous kun herot nukkuu”, herättävät chätissä tunteita itkusta nauruun.

-Hege-
Kun taistelu on tiukimmillaan ja muilla usko horjuu niin -Hege- astuu esiin. Eturintaman väsymätön johtaja, ”The warrior” ruoskii sanallisella säilällään muut yli-inhimillisiin suorituksiin ja seuraa itse perässä. Uskomaton hengenluoja ja FINLANDIAn ehdoton luottoliidu jolta ei itseluottamusta puutu.

 

Lisää tulossa…

8 vastausta artikkeliin ”PELAAJAT”

  1. Kyllä on kaikki kovia nimiä👏 Jos pyrkis saamaan itekin nimensä tonne😅 Onhan se tooosi vaikeeta mutta kuten tuolla lukee, ”Jos mies päättää jotakin, se tehdään loppuun” ~Hobitti (FINLANDIA JR:stä tällä hetkellä IV:ssä)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *